Schedule of Events

Photo Aug 17, 2 45 29 PM.jpg

7:00am - 9:00am

7:00 am – GATES OPEN

Please check in at the Registration Tent to sign waiver and receive credentials.

8:00 am – Breakfast service begins

8-9:00 am – Tech inspectors will visit your pit for Tech Sign-off

9:00 am – Drivers Meeting (Mandatory)


Photo Aug 17, 12 08 44 PM.jpg

9:30am - 10:50am

9:30 am – Gentlemen’s Group 1st Session (20 min)

9:50 am – Advanced Group 1st Session (20 min)

10:10 am – DEALERS 1st Session (40 min)


Photo Aug 18, 5 55 38 PM.jpg

10:50am - 12:10Pm

10:50 am – Gentlemen’s Group 2nd Session (20 min)

11:10 am – Advanced Group 2nd Session (20 min)

11:30 am – DEALERS 2nd Session (40 min)


12:00PM – Lunch Service Begins


Photo May 07, 8 05 11 AM.jpg

1:00pm - 2:20pm

1:00 pm – Gentlemen’s Group 3rd Session (20 min)

1:20 pm – Advanced Group 3rd Session (20 min)

1:40 pm – DEALERS 3rd Session (40 min)


Photo Aug 21, 12 34 15 PM.jpg

2:20pm - 3:40pm

2:20 pm – Gentlemen’s Group 4th Session (20 min)

2:40 pm – Advanced Group 4th Session (20 min)

3:00 pm – DEALERS 4th Session (40 min)


3:00PM - 4:30PM - Social